Despre noi

 

 

 

 

 

Companie

Stonex Prod SRL a fost înfiinţată în anul 1994 având ca principal domeniu de activitate tăierea, fasonarea şi finisarea pietrei. Începând cu 2004 în societate a avut loc un amplu proces de reorganizare şi redimensionare în funcţie de cerinţele pieţei. S-a început astfel rentabilizarea sectoarelor de producţie pentru a consolida poziţia companiei pe pieţele existente şi au fost abordate noi pieţe de desfacere, externe şi interne. În prezent societatea noastră dispune de o hală proprie de producţie dotată cu utilaje şi echipamente performante de ultimă generaţie pentru prelucrarea pietrelor naturale.
Atât echipamentele moderne cât şi experienţa specialiştilor noştrii ne ajută să facem faţă oricăror provocări date de specificul fiecărui proiect în parte.

Productie

O pondere importantă în activitatea noastră o are producţia de placaje pentru pavaje orizontale şi verticale fixe sau ventilate, trepte, contratrepte, baluştrii şi glafuri pentru ferestre din pietre naturale, precum şi elemente din piatră care necesită utilaje speciale pentru debitarea materiei prime, redimensionarea semifabricatelor şi finisarea produselor.
Atât spaţiile de producţie cât şi echipamentele pe care societatea noastră le deţine acoperă în prezent în integralitate întreg lanţul tehnologic necesar realizării unor proiecte de înaltă complexitate precum faţade integral placate cu piatră ornamentală.

 

 

 

 

 

Servicii

Având o experienţă de 20 de ani în domeniu am acumulat cunoştinţele necesare pentru a le pute oferi clienţilor noştrii soluţiile optime menite să ducă la realizarea în condiţii de calitate şi eficienţă a proiectelor.
Oferim consultanţă şi consiliere în alegerea materialelor şi a soluţiilor constructive, servicii de proiectare şi asistenţă tehnică de specialitate.
Colaborarea cu firme de prestigiu internaţional care ne onorează şi ne dă posibilitatea de a oferi clienţilor noştrii o gama bogată de materiale.
Materialele reprezinta toata gama de roci ornamentale, marmura, granit, travertin, calcar, andezit, onix etc. pe care le importam sub forma de materii prime (blocuri) sau semifabricate (placi mari), din Spania, Italia, Grecia, Turcia, Bulgaria, Germania, Portugalia etc.
Oferim o gamă variată de servicii în domeniul prelucrării şi montajului de piatră naturală, refacerii şi tratamentelor de prdoseli din piatră, acestea fiind perfect adaptate nevoilor şi solicitărilor clienţilor noştri.

Portofoliu

Din portofoliul de lucrări executate ne vom opri în cele ce urmează la acelea pe care le considerăm mai relevante din punct de vedere al provocărilor tehnice în ceea ce priveşte prelucrarea şi montajul.Pentru mai multe detalii, va invitam sa ne vizitati sau sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitia dumneavoastra la sectiunea Contact.